Hoe Kun Je Prullenbak Berichten Van Yahoo! E-Mails?

De Prullenmand (vergelijkbaar met de prullenbak in Windows) is opslag waar verwijderde berichten tijdelijk worden opgeslagen. Hiermee kunt u uw verwijderde bestanden herstellen die u ten onrechte hebt verwijderd. Yahoo! Een gratis web service biedt de prullenbak functie die de verwijderde e-mails tijdelijk op elk moment automatisch opslaat. Het stelt u echter in staat uw verwijderde bericht binnen 24 uur na verwijdering op te halen. Als het langer dan 24 uur is, kun je een verzoek sturen naar Yahoo! Helpcentrum door het hulpformulier voor e-mail herstel te gebruiken. Maar het geeft u geen volledige zekerheid om uw account in de vorige staat te herstellen.

  • U moet uw map "Prullenbak" routinematig controleren en als u een relevant bericht daar vindt, moet u het onmiddellijk naar een andere map verplaatsen. Zorg dat deze niet langer is dan 24 uur.
  • Als het langer dan 24 uur is en je kunt je verwijderde berichten niet vinden in de prullenbak, ga dan naar de Yahoo! Help "Herstel verloren of verwijderde e-mails" pagina.
  • U kunt hier "Een postbus herstel Help-formulier" zien, klik op deze knop.
  • Ga door de instructie; vul de nodige informatie in die wordt gevraagd.
  • Kies de "Alle nieuwe Yahoo! Of Yahoo! Verzoek om klassieke e-mailherstelvorm. Vul het formulier in en verzend het.
  • Check Als u dit allemaal doet als u geen reactie ontvangt, controleert u uw map met ongewenste e-mails en spam.

Dit zijn de stappen die onze experts hebben geprobeerd om u uit te leggen. Maar het geeft u geen volledige zekerheid om uw e-mails te herstellen. Het kan de moeilijke taak zijn in een ander probleem waarmee u wordt geconfronteerd met deze toepassing. Daarom kunt u na het toepassen van al deze stappen als u uw e-mails niet kunt terughalen, assistentie van onze experts krijgen via gratis yahoo klantenservice Nederland Ze helpen u niet alleen in dit geval, maar bieden u ook een goed beschreven oplossing in een ander vergelijkbaar probleem.

Omvang van de ondersteuning voor Yahoo