Hoe Kun Je Prullenbak Berichten Van Yahoo! E-Mails?

De Prullenmand (vergelijkbaar met de prullenbak in Windows) is opslag waar verwijderde berichten tijdelijk worden opgeslagen. Hiermee kunt u uw verwijderde bestanden herstellen die u ten onrechte hebt verwijderd. Yahoo! Een gratis web service biedt de prullenbak functie die de verwijderde e-mails tijdelijk op elk moment automatisch opslaat.

Wat zijn Firewall-instellingen voor het downloaden van Yahoo Messenger?

Om te voorkomen dat er aan de hand van toekomstige veiligheidsrisico's en risico's tegemoet komt, stopt Windows's Firewall standaard veel derdepartyprogramma's. En deze beveiliging is eigenlijk handig als uw apparaat gevaar loopt tegen malware en virus. Maar het probleem dat het hele proces kan belemmeren, is dat Firewall interfereert terwijl u de legitieme software zoals Yahoo Messenger downloadt. Als u het downloadproces wilt voltooien, moet u het systeem van de computer uitschakelen, zodat het niet meer verstoort.

Wat is het proces van het archiveren van Yahoo Webmail

Een gratis web-based email service zijn; Yahoo! Mail biedt POP-mail toegang tot de gebruikers en stelt hen in staat hun mailbox te openen via een e-mail client op thuis gebaseerde computersystemen. Met behulp van POP-protocol kunnen gebruikers nu alle berichten in hun YMail-inbox downloaden om ze lokaal op uw computersysteem te archiveren. Dus, in deze blog lees je over Yahoo! Mail POP instellingen. Aangezien YMail alleen POP-downloads van de inboxmap toestaat, moet u alle mails van andere mappen die u in uw hoofdinbox wilt archiveren, verplaatsen.

Wat zijn de stappen om het voorbeeldvenster in Yahoo Mail in te schakelen?

Als u een druk en hectisch schema hebt, dan wil je zeker de dingen zo snel mogelijk opbouwen. Je moet je mailbox handhaven en het is echt een zware taak om elke dag met alle mails te synchroniseren. Soms worden uw belangrijke e-mails gemist in de overstroomde postvak, maar nu biedt Yahoo Mail 'Preview Pane' in hun inbox instellingen die u helpen bij het beheren van uw mail en waarschuwt u in de e-mail situaties.

Yahoo/FAQ